
Malzemeler
- Yarım kg tavuk ciğeri
- 1 tane iri boy soğan
- 2 diş sarmısak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ (Ben çiçek yağını tercih ediyorum.)
- Tuz, kekik, karabiber
- Yarım kg tavuk ciğeri
- 1 tane iri boy soğan
- 2 diş sarmısak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ (Ben çiçek yağını tercih ediyorum.)
- Tuz, kekik, karabiber
Yapılışı
Soğanları iri iri doğrayıp yağ ile birlikte kavurun. İçerisine küçük doğranmış sarmısakları da ilave edin. Sotelenen sarmısak ve soğana küp doğranmış ciğerleri ilave edin. Tüm karışımları ciğerler pişene kadar kavurun. İçerisine tuz, karabiber ve kekiği ilave edin.
Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder